اخبار قالیشویی اخبار قالیشویی .

اخبار قالیشویی

نیازمندان آذربایجان غربی ۶ میلیارد ریال ازبافت فرش درآمد کسب کردند

نیازمندان آذربایجان غربی ۶ میلیارد ریال ازبافت فرش درآمد کسب کردند
ارومیه- ایرنا- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی گفت: مددجویان این نهاد از ابتدای سال جاری ۶ میلیارد ریال از محل بافت فرش و فروش آن، درآمد کسب کرده اند.

عزیز سهندی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این میزان درآمد با بافت ۵۴ تخته فرش به مساحت ۲۰۰ مترمربع کسب شده است.

وی اضافه کرد: سال گذشته نیز مددجویان استان بیش از ۴۵۰ تخته فرش بافته بودند که امسال امیدواریم این رقم افزایش یابد.
شاید بخواهید بخوانید: همه چیز درباره دندان مصنوعی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان غربی ادامه داد: مساحت فرش بافته شده توسط مددجویان استان طی سال گذشته نزدیک به سه هزار متر مربع بود.

سهندی اظهار کرد: در حال حاضر هزار و ۳۹۰ بافنده فرش تحت پوشش کمیته امداد در آذربایجان غربی قرار دارند که بیش از نیمی از این تعداد، بانو هستند.

وی گفت: بیشترین فرش بافته شده طی سال جاری و گذشته در آذربایجان غربی مربوط به شهرستان چالدران بوده است.

به گزارش ایرنا، حدود ۱۹۰ هزار نفر در آذربایجان غربی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.
مقالات دیگر: قالیشویی تهران نو


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۰۶:۵۵ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

راه‌اندازی نمایشگاه مجازی صنایع فرش در استان اصفهان

825 شرکت فرش در منطقه کاشان وجود دارد/ راه‌اندازی نمایشگاه مجازی صنایع فرش در استان اصفهان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: در کل کشور 1025 شرکت فرش ماشینی داریم که 825 شرکت در منطقه کاشان وجود دارد.

ایرج موفق امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کاشان بابیان اینکه در کل کشور یک هزار و بیست و پنج شرکت فرش ماشینی داریم که ۸۲۵ شرکت در منطقه کاشان وجود دارد، اظهار کرد: نشان می‌دهد منطقه کاشان برای تولید فرش‌های ماشینی با تراکم بالا با شرایط بسیار ایده آل توانمندی بالایی دارد و حجم صادرات به خارج از کشور از این منطقه تعیین‌کننده دارد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به اینکه، سعی کردیم توجه ویژه‌ای به شهرستان‌های کل استان داشته باشیم، افزود: مواردی را از سازمان به شهرستان کاشان تفویض اختیار کردیم تا صنعتگران حداقل رفت‌وآمد را داشته باشند و مجوزهای لازم برای توسعه و تولید و کارآفرینی را در خود منطقه کاشان پیگیری کنند.

وی بابیان اینکه نگاه ویژه‌ای به شهرستان‌هایی داریم که جای کار و تولید دارند، گفت: اگر بخواهیم از رکود فرش ماشینی خارج شویم باید در بحث بازاریابی کارکنیم با توجه به اینکه میز ملی توسعه صادرات فرش ماشینی را در استان اصفهان داریم باکار کردن از طریق شرکت‌های صادراتی تخصصی تا می‌توانیم بازار مناسب‌تری برای فرش ماشینی پیدا کنیم

بیشتر بخوانید: لابراتوار دندانسازی تهران

موفق گفت: وقتی بازار فرش رونق داشته باشد تولید رونق خودش را می‌گیرد، برای اولین بار در کشور بحث نمایشگاه‌های مجازی را مطرح کرده‌ایم و مصوب شد در این شرایط کرونایی از طریق فضای اطلاع‌رسانی را برای صنایع فرش و سایر صنایع تولیدی استان انجام بدهیم.

مقالات دیگر: قالیشویی لواسان


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۲:۲۵:۳۴ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

سهم صادراتی فرش کرمان با کرونا آب رفت

نیم صفحه نخست روزنامه‌های استان کرمان؛

کمبود جدی در حوزه روانپزشکی استان/سهم صادراتی فرش کرمان با کرونا آب رفت

تصاویر نیم صفحه نخست مطبوعات استان کرمان، مورخ چهارشنبه ۱۲ خرداد ماه را مشاهده کنید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، تصاویر نیم صفحه نخست روزنامه‌های استان کرمان، مورخ چهارشنبه ۱۲ خرداد ماه را با عناوین و تیتر‌های مختلف مشاهده می‌کنید.

 


روزنامه کاغذ وطن، امروز با ارائه گزارشی از وضعیت صادرات فرش در ایام کرونا با تیتر " سهم صادراتی فرش کرمان با کرونا آب رفت" به رسیدن صادرات فرش کرمان از ۱۰ درصد به ۲.۵ درصد اشاره کرده و خواستار توجه بیشتر مسئولان به این امر شده است.

شاید بخواهید بخوانید: دندانپزشکی در ایام کرونا

" کمبود جدی در حوزه روانپزشکی استان" با محوریت بررسی کمبود تخت بیمارستانی برای درمان اختلالات روانی موضوع دیگریست که روزنامه کرمان امروز نسبت به آن هشدار داده است.

 


روزنامه واقعه در شماره امروز خود با تیتر "در میان مردم درباره انتخابات" همراه با اتوبوس مطالبه گری بسیج رسانه استان کرمان به میان مردم رفته و در گزارشی به نقطه نظرات مردم پرداخته است.

 


"۳۰ درصد جمعیت استان نیاز به روان درمانی دارند" تیتر دیگریست که در نشریه امید کرمان به چشم می‌خورد

مقالات دیگر: قالیشویی پیروزی


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۴۲:۴۸ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

کرونا درآمد قالیشویان را شست!

کرونا درآمد قالیشویان را شست!

رئیس اتحادیه قالیشویان تهران از تعطیل شدن ۳۰ درصد واحدهای فعال در صنف قالیشویی، کاهش ۸۰ درصدی درآمد و بیکار شدن حداقل ۳۰۰۰ نفر در این صنف خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حمید محمدی از تعطیل شدن ۳۰ درصد واحدهای فعال در صنف قالیشویی در پی شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: باقی واحدها نیز عمدتا بیش از ۸۰ درصد کاهش درآمد داشتند.  با شیوع موج جدید بیماری کرونا نیز بسیاری از مردم به دلیل رعایت فاصله گذاری اجتماعی، کاهش رفت و آمد و ترس از ابتلا به بیماری کرونا، تمایلی به استفاده از خدمات قالیشویی‌ها نداشتند.

 


به گفته وی این شرایط باعث شده درخواست خدمات قالیشویی ۷۰ تا ۸۰ درصد کاهش یابد و قالیشویان تقریبا به بیکاری مطلق نزدیک شده‌اند.

شاید بخواهید بخوانید: دندان مصنوعی

شیشه بری در تهران

 


بیش از ۳۰۰۰ نفر بیکار شدند

رئیس اتحادیه قالیشویان تهران با بیان اینکه تا قبل از شیوع کرونا نزدیک به ۴۰۰ واحد صنفی فعال بودند که در هر واحد (به جز بهمن و اسفند هر سال) به طور معمول بین ۲۰ تا ۳۰ نفر مشغول فعالیت بودند، تصریح کرد: اکنون با توجه به کاهش سفارش‌ها بیش از ۳۰۰۰ نفر بیکار شده‌اند و درآمد قالیشویان از اسفند سال ۱۳۹۸ تاکنون حداقل ۸۰ درصد کاهش داشته و تقریبا در مرز ورشکستگی قرار دارند.

 


نمی‌توانیم امرار معاش کنیم چه رسد به پرداخت مالیات!

محمدی همچنین خاطرنشان کرد: در شرایطی که واحدهای قالیشویی درآمدی ندارند ملزم به پرداخت مالیات شده‌اند. حداقل حمایت از این صنف، بخشودگی مالیات برای واحدهایی است که درآمدی نداشته‌اند. این بنگاه‌ها درآمدی برای امرار معاش ندارند چه رسد به پرداخت مالیات.

 


رئیس اتحادیه قالیشویان تهران، شب عید سال جاری نیز از افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی نرخ نسبت به سال قبل و همچنین کاهش ۴۰ درصدی تقاضا به دلیل شیوع ویروس کرونا خبر داده و به مشتریان هشدار داده بود که فریب واحدهای بدون مجوز را نخورند.

lمقالات دیگر: قالیشویی شهرک محلاتی


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۱:۴۰:۴۲ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

ورزش تا 21 خرداد تعطیل است

ورزش تا 21 خرداد تعطیل است

استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی در دسته مشاغل گروه سه قرار گرفته‌اند تا مجاز به فعالیت در شهرهای زرد باشند، علاوه بر این باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی دارای مجوز فعالیت در شهرهای زرد هستند.

استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد، باشگاه‌های ورزشی سالنی و مدارس فوتبال تا پایان ۲۱ خردادماه سال جاری در ۲۱۷ شهر کشور، مجوز فعالیت نخواهند داشت.

 


به گزارش ایسنا، طبق جدیدترین رنگ‌بندی رسمی اعلامی کشور در حال حاضر ۱۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۰۱ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۲۳۱ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و در عین‌حال هیچ شهرستان آبی در کشور وجود ندارد.

 


بر این اساس، وضعیت کرونا در شهرستان‌های گناباد (خراسان رضوی)، امیدیه و هندیجان (خوزستان)، ایرانشهر، چابهار و نیک‌شهر (سیستان و بلوچستان)، پاوه (کرمانشاه)، بستک، بندرلنگه، بندرعباس، پارسیان، جاسک، حاجی‌آباد، رودان، قشم و میناب (هرمزگان) قرمز اعلام شده است.

 


مقالات یگر: باشگاه ورزشی بانوان سعادت آباد

 


بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، فعالیت تیم‌های ملی و لیگ‌های وابسته به عنوان گروه شغلی یک در رشته‌های مختلف از جمله شهرهای قرمز نیز مجاز است.

 


هم‌چنین استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی در دسته مشاغل گروه سه قرار گرفته‌اند تا مجاز به فعالیت در شهرهای زرد باشند، علاوه بر این باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی دارای مجوز فعالیت در شهرهای زرد هستند.

 


این درحالی است که مدارس فوتبال نیز، صرفا در شهرهای زرد رنگ از نظر شیوع ویروس کرونا امکان و مجوز فعالیت دارند و بازگشایی و فعالیت آن‌ها در شهرهای با رنگ نارنجی و قرمز غیرقانونی است.

منبع عصر ایران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۶:۱۸:۴۲ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

صادرات فرش ایران تقریبا صفر است

صادرات فرش ایران تقریبا صفر است/ هیچ صادراتی به آمریکا نداریم

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: میزان صادرات فرش طبق آخرین آماری‌ که داشتم حدود 70 میلیون دلار بود که این میزان برای صادرات فرش ایران تقریبا صفر است.

 


سید رضی میری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در مورد آخرین وضعیت صادرات فرش دستباف ایران به کشورهای مختلف از جمله آمریکا اظهار کرد:‌ از آنجا که ما تحریم هستیم، نمی‌توانیم صادرات فرش به آمریکا داشته باشیم بنابراین صادرات به آمریکا صفر است مگر اینکه از طریق کشورهای ثالث و به صورت تغییر مدارک انجام شود.

 


وی افزود: یعنی فرش با هزینه گزافی وارد یک کشور دیگر مانند پاکستان یا ترکیه شود، مدارک آن به صورت غیرقانونی تغییر کند تا بتواند وارد آمریکا شود. از آن جهت که این کار غیرقانونی است آماری هم از آن در دسترس نیست و توسط گروه قلیلی انجام می‌شود و هزینه زیادی هم دارد.

 


عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان ساخت: بعد از روی کار آمدن آقای بایدن نیز در این مورد تغییری ایجاد نشد. وقتی برجام معلق است همه مسائل مربوط به آن نیز معلق است. الان هم مذاکرات در حال انجام است اما به نظر می‌رسد همچنان در بر همان پاشنه سابق بچرخد. البته اتفاقات داخلی هم تاثیر دارند اما در کل به نظر من اتفاق مثبتی در راه نیست.

شاید بخواهید بخوانید: نایت گارد

وی همچنین تصریح کرد: صادرات فرش ایران به سایر کشورها نیز در سال‌های اخیر کاهش پیدا کرده است. دلایل آن نیز مربوط به وضعیت داخلی کشور و برقراری پیمان سپاری ارزی و قوانین مرتبط با آن و به طور کلی عدم همکاری بانک مرکزی با سیستم صادرات است. با قوانین بانک مرکزی و تغییر مکرر آنها، صادرات در مجموع کاهش پیدا کرد.

 


میری با اشاره به میزان صاردات فرش ایران بیان کرد:‌ میزان صادرات فرش طبق آخرین آماری‌ که داشتم حدود 70 میلیون دلار بود که این میزان برای صادرات فرش ایران تقریبا صفر است.

مقالات دیگر : قالیشویی مینی سیتی


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۹ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۱۰:۰۸:۲۵ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

کشف دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق از کارگاه قالیشویی در اراک

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی خبر داد؛

کشف دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق از کارگاه قالیشویی در اراک

 


اراک- رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی از کشف ۵ دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) قاچاق از یک کارگاه قالیشویی در شهرستان اراک خبر داد.

 


به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس، محمدعقیل سلگی گفت: روز گذشته مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان در تحقیقاتی از نصب و نگهداری تعدادی دستگاه استخراج ارز دیجیتال (ماینر) در یک کارگاه قالیشویی در اطراف شهرستان اراک مطلع شده و موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

 


وی ادامه داد: مأموران پس از شناسایی کارگاه مذکور و در بازرسی از آن، موفق به کشف تعداد ۵ دستگاه ماینر قاچاق، فاقد هر گونه مدارک مثبته گمرکی شدند.

بیشتر بخوانید: لمینت بدون تراش

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مرکزی افزود: از سوی کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی استان، ارزش تقریبی این ماینرهای قاچاق، ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

 


وی خاطرنشان کرد: متهم دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

مقالات دیگر: قالیشویی امامت


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۸ خرداد ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۴۹:۲۶ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

سایه نحس خشکسالی بر سر مردمان بام ایران

سایه نحس خشکسالی بر سر مردمان بام ایران

سایه نحس خشکسالی بر سر مردمان بام ایران

ایسنا/چهارمحال و بختیاری این روزها سایه خشکسالی بر زندگی مردمان اکثر نقاط کشور به‌ویژه مناطق خشک و نیمه‌خشک کشور سنگینی می‌کند، براساس آمارها و شواهد بارش‌ها در سال زراعی جاری بیش از ۳۰ درصد در چهارمحال و بختیاری کاهش داشته است و به گفته مسئولان تابستان سختی از نظر تامین آب شرب، کشاورزی و صنعت در پیش خواهد بود.

 


به‌گزارش ایسنا، زنگ خطر کم‌آبی در اکثر نقاط کشور و به‌ویژه چهارمحال و بختیاری به صدا درآمده، بی‌توجهی به این هشدارها ممکن است تبعات جبران‌ناپذیری را به جای بگذارد، اما هم‌چنان برخی از مردم و مسئولان این بحران را جدی نگرفته‌اند، بحرانی که امکان دارد در مدت زمان کوتاه گریبان تمامی اقشار مردم به‌ویژه صنعتگران، دامداران و کشاورزان را بگیرد.

 


بحران خشکسالی یکی از غم‌انگیزترین چالش‌هایی است که در کشور با آن مواجه هستیم و سالانه دغدغه‌ها در رابطه با این موضوع باتوجه به کاهش بارش‌ها، استفاده بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی و خالی شدن آب ذخیره شده در پشت سدها در حال افزایش است، این بحران تاثیرات نامطلوب بسیاری بر گیاهان، جانوران و در نهایت انسان خواهد گذاشت.

 


چهارمحال و بختیاری با یک درصد مساحت کشور در سالیان دور حدود ۱۰ درصد آب موردنیاز کشور را تامین می‌کرد، اما در یک دهه اخیر به‌علت کاهش بارش، تغییر اقلیم و خشکسالی‌های پی در پی با بحران تامین آب شرب، کشاورزی و صنعت مواجه شده است و به گفته مسئولان استانی بیش از نیمی از جمعیت مردم استان با مشکل دسترسی به آب شرب سالم مواجه هستند و تعداد شهرها و روستاهای دارای تنش آبی نیز در حال افزایش است.

 


قطعا بحث تامین آب شرب سالم باید در اولویت مسئولان قرار بگیرد، اما باید قبل از اینکه به‌فکر مسکن‌های موقتی برای تامین آب و حل مشکل کمبود آب در بخش‌های مختلف اعم از شرب، صنعت و کشاورزی باشیم، در گام اول درد دشت‌های ممنوعه و ممنوعه بحرانی چهارمحال و بختیاری را بشناسیم و برای درمان این دردها و مشکلات راهکارهای کارشناسی پیشنهاد بدهیم، آب موضوعی نیست که در تصمیم‌گیری‌های مربوط به آن بتوان احساسات را دخالت و روش‌های غیرکارشناسی پیشنهاد داد.

 

 

 

حدود ۶۰ روستا و چهار شهر در چهارمحال و بختیاری در تابستان نیازمند آبرسانی سیار هستند

مقالات دیگر: کدکم دندانسازی

مراد محمودی، معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه ۴۰ شهر و حدود ۷۵۰ روستا در استان وجود دارد، اظهار کرد: شاخص بهره‌مندی از آب سالم در شهرها و روستاهای استان حدود ۷۷ درصد است، متاسفانه ۴۰ درصد لوله‌های انتقال آب که در گذشته برای بحث آبرسانی در استان در نظر گرفته شده بود، دچار فرسودگی هستند، زیرا عموما در آن دوران مسائل فنی در بحث انتقال آب چندان دارای اولویت نبوده است.

 


وی با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از هدررفت آب نیازمند اصلاح شبکه آبرسانی و تعویض خطوط فرسوده انتقال آب در چهارمحال و بختیاری هستیم، افزود: این اقدام نیازمند تخصیص اعتبارات ملی و استانی است، اگر اعتبار مورد نیاز برای این کار تامین شود، می‌توان در یک بازه زمانی یک تا دوساله تمامی شبکه آبرسانی را اصلاح کرد.

 


محمودی با اشاره به اینکه در سال‌ زراعی جاری با کاهش نزدیک به ۴۰ درصدی بارش در چهارمحال و بختیاری مواجه بودیم، بیان کرد: نوع بارش‌ها از برف به باران تغییر پیدا کرده و این موارد موجب شده است که با کاهش سطح آب‌های زیر زمینی در استان مواجه شویم، این مسائل استان را در سال‌جاری در شرایط ویژه‌ای قرار داده است.

 


معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه مردم باید مصرف بهینه آب را در اولویت قرار دهند، یادآور شد: متاسفانه کشاورزی به روش‌های غیراستاندارد موجب شده است که همین منابع محدود آبی در استان نیز دچار آلودگی شوند.

 


وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر به‌علت خشکسالی‌های پی در پی عمر چاه‌های آب در چهارمحال و بختیاری به زیر یکسال رسیده است، خاطرنشان کرد: برای مثال دبی چاهی که در سال اول حفر می‌شود، حدود ۱۰ لیتر بر ثانیه است، اما در سال بعد دبی آب این چاه به صفر می‌رسد، متاسفانه دشت‌های استان وضعیت مطلوبی ندارند، بنابراین برای حفر چاه باید از شهرها فاصله بگیریم، این کار باعث افزایش هزینه‌های آبرسانی خواهد شد.

 


محمودی ادامه داد: تمام تلاش شرکت و آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری بر این است که در تابستان با بحث قطعی و جیره‌بندی آب مواجه نشویم، اما طبق گزارشات ارائه شده در حال حاضر با مشکل کمبود برق نیز مواجه هستیم، خاموشی در تابستان بر بحث کمبود آب نیز تاثیر می‌گذارد، بنابراین باید بحث صرفه‌جویی در مصرف آب و برق هم‌زمان در اولویت قرار بگیرد.

 


معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت آب و فاضلاب به‌دنبال این نیست که مردم اصلا آب مصرف نکنند، بلکه باید مصرف آب بهینه باشد، قانون برای مشترکانی که میزان مصرف آن‌ها بیش‌تر از حدمجاز است، جرایمی را در نظر گرفته و قطعا این جرایم اعمال خواهد شد.

 


وی افزود: به‌منظور نظارت بر نحوه مصرف آب توسط مشترکان اکیپ‌های سیار تشکیل خواهد شد، این اکیپ‌ها بحث نظارت بر مصرف آب را پیگیری خواهند کرد، شهروندان می‌توانند گزارشات خود را در خصوص استفاده نامناسب افراد از آب شرب به سامانه ۱۲۲ گزارش دهند، این استفاده نامناسب شامل شستشوی معابر، خودرو، حیات منازل و شستشوی فرش با آب شرب است، اگر این مشترکان پرمصرف به تذکرات توجه نکنند انشعاب آن‌ها قطع می‌شود.

 


محمودی در ادامه با بیان اینکه شناسایی روستاها و شهرهای دارای تنش آبی در حال انجام است، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در تابستان سال‌جاری حدود ۶۰ روستا و چهار شهر در چهارمحال و بختیاری نیازمند آبرسانی سیار باشند، در حال حاضر شهرهای شهرکرد، سامان، بروجن، فرادنبه و روستاهای بخش سردشت با تنش آبی شدید مواجه هستند، تعداد روستا و شهرهایی که دچار تنش آبی می‌شوند، به‌ صورت روزانه در حال افزایش است.

 


معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برای بحث آبرسانی سیار به شهرها و روستاهای استان در حال انتخاب پیمانکار هستیم، امیدواریم با همکاری مردم در بحث صرفه‌جویی در مصرف آب با مشکل قطعی و جیره‌بندی مواجه نشویم، متاسفانه آب خریدنی نیست و باید با همین منابع محدود نیاز خود را برطرف کنیم.

 


محمودی با اشاره به مصرف بالای آب در برخی از ادارات، توضیح داد: مکاتبات لازم با ادارات برای بحث صرفه‌جویی در مصرف آب انجام شده است، شرکت توزیع نیروی برق نیز بر صرفه‌جویی در مصرف برق نیز تاکید دارد، اگر ادارات از دستورالعمل‌ها تخطی کنند به شدت با آن‌ها برخورد خواهد شد و امکان دارد آب و برق مجتمع اداری قطع شود.

 


معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری بیان کرد: برای آبیاری فضای سبز از آب شرب استفاده نمی‌شود، عموما آب مورد نیاز برای آبیاری فضای سبز از چاه‌های با کیفیت آب پایین تامین می‌شود، همچنین بحث استفاده از پساب تصفیه شده برای بحث آبیاری فضای سبز و استفاده از صنعت در سالیان اخیر در دستور کار قرار گرفته است.

 


وی اضافه کرد: در حال حاضر آب موردنیاز کارخانه فولاد بروجن از طریق پساب تصفیه‌ شده تامین می‌شود، پساب‌ها برای استفاده استانداردهای خاصی دارند و در برخی از مواقع برای استفاده در موارد غیرشرب مانند استفاده در کارواش و قالیشویی‌ها نیازمند تصفیه تکمیلی هستند، همچنین زیرساخت و امکانات لازم برای انتقال پساب تصفیه شده به این مراکز در سطح شهرها وجود ندارد.

 


محمودی با بیان اینکه نزدیک به ۹۶ درصد آب در بخش کشاورزی مصرف می‌شود، یادآور شد: بنابراین هدررفت آب در این بخش از سایر بخش‌های شرب و صنعت بالاتر است، باید جلوی هدررفت آب در بخش‌های مختلف با اصلاح شبکه و تغییر الگوی کشت گرفته شود.

وجود ۳۵۰ هزار چاه غیرمجاز در کشور فاجعه است

 


روح‌الله فتاحی نافچی دانشیار گروه مهندسی آب دانشگاه شهرکرد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سه نوع خشکسالی هواشناسی، ایدئولوژی و اجتماعی وجود دارد، اظهار کرد: براساس مطالعات صورت گرفته در حال حاضر چهارمحال و بختیاری درگیر تمامی انواع خشکسالی است، خشکسالی اجتماعی امروزه مشکل‌ساز شده و معضلات بسیاری را برای استان در آینده پدید می‌آورد.

 


وی با اشاره به موضوع خشکسالی اجتماعی، افزود: خشکسالی اجتماعی یعنی در زمانی که منابع آب پایدار در دسترس وجود ندارد، اقدام به توسعه کشاورزی، صنعت و جمعیت کنیم، در حقیقت در این شرایط تقاضا برای آب تجدیدپذیری که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم، بیش‌تر خواهد بود.

 


فتاحی بیان کرد: برای مثال سرانه آب تجدیدپذیر به ازای هر نفر بین ۳۰۰ تا ۷۰۰ مترمکعب در سال تعیین شده است، اما به ازای هر نفر در این چند سال اخیر حدود ۱۵۰۰ متر مکعب آب در سال مصرف می‌شود، این نحوه مصرف آب تاثیرات خشکسالی را بیش‌تر خواهد کرد، در گذشته نیز با کاهش بارش در دوره‌هایی، دبی آب رودخانه‌ها و چاه‌ها کاهش پیدا می‌کرد و باید میزان مصرف را بر اساس آب تجدیدپذیر در دسترس هماهنگ می‌کردیم.

 


رئیس هیات مدیره انجمن هیدرولوژی ایران با تاکید بر اینکه در چهارمحال و بختیاری و سایر نقاط کشور بیش از منابع آب تجدیدپذیر در دسترس، توسعه ایجاد کردیم، توضیح داد: این توسعه غیرمتوازن اکنون نیازمند آب است و طبیعتا در شرایط خشکسالی و کاهش بارش، این آب مورد نیاز تامین نخواهد شد، باتوجه به اینکه کشور ایران در یک اقلیم خشک قرار دارد، بنابراین در حالت عادی باید تنها بر  روی ۵۰ درصد منابع آبی تجدیدپذیر برنامه‌ریزی کنیم، اما در حال حاضر حدود ۱۲۰ درصد بر روی منابع آبی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و این شرایط کاملا قابل پیش‌بینی بود.

 


وی با بیان اینکه نقش دولت‌ها در بحث شکل‌گیری خشکسالی اجتماعی تاثیرگذار است، تصریح کرد: زمانی‌که بدون در نظر گرفتن وضعیت منابع آبی و شرایط خشکسالی در مناطق خشک و نیمه خشک بدون در نظر گرفتن سایر پتانسیل‌ها مباحث کشاورزی و دامداری توسعه پیدا کند، قطعا در آینده برای تامین آب با مشکل مواجه خواهیم شد.

 


فتاحی اضافه کرد: زمانی‌که توسعه بدون در نظر گرفتن جمعیت و منابع آب ناپایدار صورت بگیرد و سیاست در مباحث علمی و توسعه‌ای دخالت داده شود، قطعا کاهش بارش و خشکسالی مشکلات فراوانی را به‌وجود می‌آورد، متاسفانه در مباحث مدیریتی افراد در سر جای خود قرار ندارند.

 


رئیس هیات مدیره انجمن هیدرولوژی ایران با بیان اینکه حدود ۷۵۰ هزار حلقه چاه در کشور وجود دارد، گفت: حدود ۳۵۰ هزار حلقه از این چاه‌ها غیرمجاز هستند، این آمارها فاجعه‌بار است، متاسفانه توسعه در استان‌ها براساس پتانسیل‌های موجود انجام نمی‌شود و به‌همین علت تاثیرات خشکسالی نمود بیش‌تری پیدا می‌کند.

 


وی با اشاره به اینکه ایران در سده‌های گذشته نیز دارای شرایط آب و هوایی خشک و مرطوب بوده است، توضیح داد: مردم در گذشته یاد گرفته بودند که با اکوسیستم هماهنگ باشند و طبیعت را به نفع خود مصادره نکنند و آن را تغییر ندهند.

 


فتاحی افزود: وجود تکنولوژی برای حفر چاه عمیق خوب است، اما در آبخوانی مانند سفیددشت و فرادنبه که پتانسیل لازم برای برداشت آب وجود ندارد، حفر چاه عمیق می‌تواند مشکلات بسیاری را برای این دشت به‌وجود بیاورد، نباید برای توسعه کشاورزی در دشت بحران زده اقدام به حفر چاه جدید کنیم، بلکه باید منبع آب جدید را به این دشت انتقال داد.

 


دانشیار گروه مهندسی آب دانشگاه شهرکرد با تاکید بر اینکه به‌علت برداشت‌های بی‌رویه از منابع آب به طبیعت مقروض هستیم، توضیح داد: در چند سال اخیر حدود ۶۵ میلیارد مترمکعب آب مازاد از سفره‌های آب زیر زمینی در کشور برداشت کرده‌ایم، حتی اگر کشور را تعطیل کنیم و بتوانیم تمامی آب مصرف شده را به هر نحوی جبران و به سفره آب‌های زیر زمینی برگردانیم حدود چند سال زمان نیاز است تا بدهی خود را به منابع آبی زیرزمینی پرداخت کنیم.

 


وی ادامه داد: آورد رودخانه‌ها نیز وابسته به منابع آب زیرزمینی است، دبی پایه رودخانه‌هایی نظیر بهشت‌آباد، زاینده‌رود، کیار، رودخانه ارمند و ... از طریق منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود و وقتی سطح آب‌های زیرزمینی در دشت شهرکرد، خانمیرزا، سفیددشت و ... کاهش پیدا کرد، این مسئله تاثیر خود را بر سطح آب‌های سطحی نیز گذاشت.

 


فتاحی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در یک اقلیم خشک و نیمه خشک زندگی می‌کنیم، گفت: برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب باید تکنیک‌هایی را در بخش شرب، صنعت و کشاورزی به‌کار بگیریم، خوشبختانه با اقدامات صورت گرفته راندمان در بخش کشاورزی در سال‌های اخیر از حدود ۲۶ درصد به نزدیک ۴۵ درصد افزایش پیدا کرده، همچنین برای تامین آب صنعت مباحث بازچرخانی پساب فاضلاب در برخی نقاط در حال انجام است، اما این اقدامات کافی نیست و مانند این است که فردی را با شمشیر تکه تکه کنیم و بخواهیم بر روی زخم انگشت دستش چسب زخم بزنیم.

 


رئیس هیات مدیره انجمن هیدرولوژی ایران افزود: وقتی برداشت آب بیش از پتانسیل منابع باشد، آبیاری تحت فشار، بازچرخانی پساب، تعویض لوله‌های انتقال آب فرسوده و ... برای جبران این برداشت‌های بی‌رویه بی‌تاثیر است، توسعه در بخش صنعت و کشاورزی باید در گام اول بر اساس آمایش سرزمین و همچنین بااحتساب منابع آب تجدیدپذیر و قابل اطمینان باشد، یعنی تنها باید بر روی ۴۰ درصد منابع آب موجود در دسترس برنامه‌ریزی کنیم، نباید در مناطق کویری کشور صنایع آب‌بر مانند فولاد احداث کنیم.

 


وی در خصوص بحث جمع‌آوری پساب و تصفیه آن برای مباحث غیرشرب مانند صنعت، بیان کرد: بخشی از پساب تولیدی در چهارمحال و بختیاری توسط شبکه فاضلاب جمع‌آوری می‌شود و بخش از این پساب تصفیه و برای موارد ذکر شده مصرف می‌شود، در اکثر روستاهای چهارمحال و بختیاری شبکه جمع‌آوری فاضلاب وجود ندارد و پسابی که از شهرها جمع‌آوری می‌شود تنها حدود ۱۰ درصد آن بازچرخانی و مورد استفاده قرار می‌گیرد، آبی که در بخش شرب مصرف می‌شود حدود هفت درصد است، بنابراین بازچرخانی فاضلاب تاثیر زیادی بر منابع آبی ندارد، اما این نیز یک راهکار برای جبران بخشی از کمبود منابع آبی است، متاسفانه برای پساب بازچرخانی شده در تصفیه‌خانه‌های استان برنامه خاصی نداریم.

 


بازچرخانی پساب فاضلاب معجزه نخواهد کرد

 


فتاحی عنوان کرد: نباید فکر کنیم اقداماتی مانند بازچرخانی پساب برای جبران کمبود منابع آبی معجزه می‌کند، اما باید بدانیم تصفیه فاضلاب مانع از آلودگی آب‌های زیر زمینی می‌شود، امروزه آلودگی منابع آب شرب یکی از مشکلاتمان در این حوزه است، آلودگی آب شرب، این منبع آب را به آب غیرشرب تبدیل می‌کند.

 


دانشیار گروه مهندسی آب دانشگاه شهرکرد باید افزایش جمعیت باتوجه به پتانسیل‌های هر منطقه صورت بگیرد، همچنین در بهره‌برداری از منابع باید با طبیعت هماهنگ باشیم، طبیعت مسیر خود را طی می‌کند و نمی‌توانیم با بارور کردن ابرها اقلیم یا سیستم را تغییر دهیم، برای به‌وجود آمدن اکوسیستم سال‌ها زمان نیاز است، بشر نیز باید با این اکوسیستم هماهنگ شود و برای زندگی در آن نباید اقداماتی مانند آب شیرین کن و انتقال آب بین حوضه‌ای این اکوسیستم را تهدید کرد.

 


وی در پایان تاکید کرد: این اقدامات در اکوسیستم به سمت توسعه ناپایدار حرکت می‌کند، یعنی به کشاورز در یک منطقه خشک مانند شرق اصفهان زمین برای کشاورزی واگذار می‌کنیم و قول تامین آب نیز به او می‌دهیم، این در حالی است که شما اطمینان ندارید آبی که برای او برنامه‌ریزی کرده‌اید را می‌توانید تامین کنید یا نه؟

 


مقالات مرتبط: قالیشویی محمودیه


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۰۰:۳۲ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

روی خط شهر؛ ۳ ایستگاه مترو در منطقه ۱۳ تهران احداث می‌شود

روی خط شهر؛ ۳ ایستگاه مترو در منطقه ۱۳ تهران احداث می‌شود

تهران- ایرنا- شهردار منطقه ۱۳ تهران در حاشیه بازدید مشاور خط ۹ مترو از این منطقه، از ساخت و توسعه سه ایستگاه از خط ۹ مترو در منطقه ۱۳ پایتخت خبر داد.

 


به گزارش ایرنا از اعلام روز پنجشنبه شهرداری منطقه۱۳، در بازدید مشاور خط ۹ مترو تهران که با همراهی شهردار منطقه۱۳ و جمعی از معاونین و مدیران صورت گرفت، موضوع تملک املاک برای احداث ۳ ایستگاه مترو شامل ورودی ها، خروجی ها و هواکش های میان طولی در این منطقه پایتخت بررسی و هماهنگی های لازم در این خصوص انجام شد.

 


مجتبی شکری، شهردار منطقه ۱۳ در این بازدید با بیان اینکه تمرکز اصلی توسعه حمل و نقل عمومی بر ساخت و راه اندازی ایستگاه های مترو است، گفت: سه ایستگاه به طول ۳.۵ کیلومتر از خط ۹ مترو تهران در منطقه۱۳ ساخته می شود که این ایستگاه ها حد فاصل خیابان پیروزی  تا تقاطع خیابان دماوند-آیت ادامه دارد و با راه‌اندازی این ایستگاه ها بخش عمده ای از منطقه تحت پوشش مترو قرار می گیرد.

 


خط ۹ مترو تهران به طول ۴۴ کیلومتر از دولت آباد آغاز و تا بوستان چیتگر ادامه دارد.

 

 

 

 


 معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران هم در حاشیه بازدید از این منطقه، عملکرد مدیریت شهری منطقه را در نگهداشت شهر مثبت ارزیابی کرد و گفت: منطقه ۱۹ از شرایط خوبی در پروژه های عمرانی و توسعه محله ای برخوردار، و فضاهای عمومی و خدماتی و نیز سرانه های ورزشی آن گویای روند رو به رشد و توسعه منطقه نسبت به گذشته است.  

 


"مصطفی سلیمی" همچنین در جلسه ویدئو کنفرانسی که با حضور مدیر کل هماهنگی، نظارت و پیگیری امور مناطق، جمعی از مدیران شهرداری تهران، شهردار و مدیران شهرداری منطقه برگزار شد، ارزیابی عملکرد یکساله این منطقه را مطلوب اعلام و از رضایتمندی شهروندان در آیتم های نظرسنجی، رشد شهرسازی در کاهش زمان صدور پروانه، آموزش هاش شهروندی، ۵۰ روز زمان کاهش رسیدگی در ۱۸۸۸، احداث مسیر دوچرخه و پیشرفت بالای پروژه های توسعه محله ای قدردانی کرد.  

 


معاون شهردار تهران در ادامه جمع آوری بازارچه احسانی را کاری ارزشمند در این منطقه عنوان کرد و خواستار اجرای مشابه این اقدام در خلازیل و دولتخواه شد.  

 


وی اقدامات عمرانی در محدوده خیابان سهیل از جمله احداث مسیر را اقدامی شایسته دانست و بر کنترل و جلوگیری از توسعه تصرف غیر قانونی و گسترش فعالیت ضایعات فروشان در این محدوده تأکید کرد.   

 


در ادامه این جلسه شهردار منطقه ۱۹ ضمن معرفی منطقه و پتانسیل های ویژه آن، با اشاره به اقدامات توسعه محور این منطقه برای رضایت شهروندان و تحقق شعار تهران شهری برای همه گفت: طی چند سال خدمت در این منطقه پروژه های مختلفی در راستای آبادانی و تحقق چشم انداز توسعه ای این منطقه صورت گرفته که امید است با هدایت این ستاد شاهد تداوم این پروژه ها با جدیت و دقت هرچه تمام تر باشیم.  

 


علی توکلی یکی از مهمترین موضوعات پیگیری شده در این منطقه را بازپس گیری املاکی دانست که در گذشته به شکل غیر قانونی در اختیار اشخاص قرار گرفته است.

قالیشویی فرجام

وی همچنین نگاهی به مهمترین پروژه های اجرایی این منطقه که رضایت شهروندان و شورایاران را در پی داشته است انداخت و گفت: تخریب پاساژ توحید، احداث معابر و بوستان شهرک وصال، جمع آوری نزدیک به ۱۰۰۰ دستفروش بازار عبدل آباد، جمع آوری شیطان بازار خلازیر، ساماندهی گل فروشان و میوه فروشان حاشیه بزرگراه شهید هاشمی، ایجاد گذر قالیشویی (مهرآرا)، احداث و افتتاح  ۵ قطعه زمین تنیس در بوستان ولایت و زمین های چمن مصنوعی و آسفالت خیابان سهیل مرکزی از دیگر پروژه های توسعه ای این منطقه محسوب می شود.

 


توکلی ادامه داد: در راستای دستیابی به چشم انداز توسعه ای این منطقه اقدامات دیگری همچون بهره برداری از نیروگاه خورشیدی منطقه، راه اندازی اولین هایپرپسماند شهر تهران، احداث پاتوق رها،   احداث پل مکانیزه شهید تندگویان، احداث دو مقبره شهدای گمنام بوستان های شقایق و ۲۲ بهمن، احداث معابر شهرک سبلان، تعریض خیابان گلستان و اجرای طرح کوچه دوستی صورت گرفته است.  

 


شهردار منطقه ۱۹ همچنین با اشاره به احداث ۱۵ کیلومتر مسیر ویژه دوچرخه در سال گذشته و مناسب سازی بیش از ۱۴ هزار متر از معابر منطقه افزود: به منظور توزیع عادلانه امکانات منطقه و استفاده همگان از امکانات فرهنگی منطقه نیز، دو سرای محله بهمنیار و خانی آباد نو نیز مناسب سازی و تحویل شهروندان شد.  

 


براساس این گزارش در این جلسه ضمن ارائه گزارش سالیانه ارزیابی عملکرد منطقه، گزارشی از وضعیت درآمد، پیشرفت پروژه های عمرانی، وضعیت فرهنگی و اجتماعی، ارزیابی نواحی و وضعیت رضایتمندی شهروندان در قالب گزارش ۱۳۷ و ۱۸۸۸ ارائه شد.

 


تامین زیرساختهای محله خاور شهر با بهره برداری از چند پروژه توسعه محله ای

 


شهردار منطقه ۱۵ اعلام کرد: سرانه های فرهنگی، اجتماعی و ترافیکی محله خاورشهر این منطقه با بهره برداری چند پروژه توسعه محله ای ارتقا پیدا می کند.

 


"وحیدرضا انارکی محمدی" با اعلام این خبر گفت: در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و رفاه حال آنان چند پروژه کوپک مقیاس پس از جلسات متعدد و بازدید های میدانی برای ناحیه ۸ مطرح و در نهایت به تصویب مرکز رسید.

 


وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳ پروژه در این ناحیه در قالب پروژه توسعه محله ای در این ناحیه اجرا شد افزود: طراحی و اجرای باغ راه فدک در خیابان جور ابراهیمیان به مساحت ۲ هزار متر مربع و عملیات بازسازی و تعویض چمن مصنوعی زمین فوتبال خاور شهر از جمله این پروژه ها است که به اتمام و بهره برداری رسیده است.

 


محمدی اضافه کرد: عملیات طراحی و احداث المان ورودی شهرک خاور شهر به ارتفاع ۱۳ متر  نیز به پیشرفت ۸۵ درصدی رسیده است.

 


شهردار منطقه ۱۵ در ادامه به اجرای چند پروژه دیگر در این محله اشاره کرد و افزود: اجرای عملیات اصلاح هندسی و احداث میدان در تقاطع خیابان الوند و جاده قاسم آباد به مساحت ۵۴۰ متر مربع، همسطح سازی و احداث پیاده راه در خیابان دنا به مساحت ۱۵۰ متر مربع، جنگل کاری در فضای شمال مجتمع فروردین در حاشیه جنوبی بزرگراه امام رضا(ع) به مساحت ۱۲ هزار متر مربع، احداث پاتوق محله ایی به مساخت ۵۵۰ متر مربع و اجرای عملیات آسفالت، کانیو و نهرسازی در سطح ناحیه از جمله این پروژه ها است.

 


محمدی گفت: نگاه ما این است که با تمرکز بر روی پروژه های کوچک مقیاس در محله ها بتوانیم ضمن تامین رضایت شهروندان، از مشارکت حداکثری آنان و نیز شورایاران برای توسعه محلی بهره گرفته و شعار مدیریت شهری مبنی بر " تهران شهری برای همه" را محقق کنیم.

 


عملیات احداث بوستان حکیم در منطقه ۱۰ آغاز شد

 


همچنین عملیات اجرایی ساخت و توسعه بوستان حکیم در منطقه ۱۰ شهرداری تهران با حضور مسئولان شهرداری کلید خورد.

 


با توجه به توافق به عمل آمده با آموزش و پرورش استان تهران و تملک ۴۳۰۰ متر جهت الحاق به بوستان حکیم، عملیات توسعه و الحاق این قطعه زمین که در مجاورت بوستان مذکور قرار دارد آغاز شد.

 


این پروژه محله محور و از جمله مطالبات ۱۰ ساله شهروندان محله بریانک بوده که با نظر اهالی محل و شورایاران در دستور کار قرار گرفته است.

مقالات دیگر: اسنپ آن اسمایل

با تکمیل این پروژه سرانه فضای سبز این محله ارتقا پیدا خواهد کرد و اهالی محل با بهره مندی از آن می توانند اوقات فراغت خود را در آن سپری کنند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ساعت: ۰۵:۳۱:۴۶ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)

قطعی آب در برخی نقاط شهر شیراز

قطعی آب در برخی نقاط شهر شیراز

به دلیل تعمیرات شبکه آبرسانی سه شنبه ۷ اردیبهشت در برخی نقاط شهر شیراز آب قطع و یا با افت فشار روبرو خواهد شد.
قطعی آب در برخی نقاط شهر شیرازبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس، روابط عمومی آبفای شیراز اعلام کرد:به دلیل تعمیرات از ساعت ۹ تا ۲۱ روز سه شنبه ۷ اردیبهشت در بعضی از نقاط شهرشیراز با قطع آب و یا افت فشار روبرو خواهند شد.این مناطق شامل:شهرک‌های احمد آباد، والفجر، فرهنگیان، عشایری، رضوان، بهاران، سجادیه سیمان، مهدیه، محمدیه سیمان، جانبازان پشت باغ جنت، کمربندی حدفاصل بلوار میثم شمالیتا ۲۰ متری امام خمینی، بلوار رحمت، بلوار امیر کبیر حدفاصل کوی خوشرو تا خیابان قالیشویی و فرعی‌های منشعب از آن محدودهاز شهروندان ساکن مناطق یاد شده درخواست شده علاوه بر صرفه جویی، آب مورد نیاز خود را ذخیره نموده و مصارف غیر ضرور را به روز‌های دیگر موکول نمایید

 


مقالات دیگر: قالیشویی دربند


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ساعت: ۰۳:۲۶:۰۷ توسط:ادمین موضوع: نظرات (0)